Hirdetés

Kicsit pofátlannak tartják a játékosok ezt a 40 euróba kerülő csomagot, ami exkluzív skint rejt

|

Ha be akarod húzni az agyonreklámozott Lilith Moirát, akkor készülj fel rá, hogy egy kisebb vagyont kell majd leszurkolnod érte.

Hirdetés

Néhány napja megérkezett az Overwatch 2 - Season 7-es frissítése, ami rengeteg új tartalmat hozott magával. Kaptunk egy új pályát, egy halloweeni kooperatív kalandot, egy battle passt, és még ki tudja, mi foga a következő hetekben előkerülni.

Ami most nekünk lényeges, hogy a csomagnak része volt a Lilith Moira és az Inarius Pharah skinpáros, melyek egy kis Diablót hoztak a játékba. A gond az, hogy ezek bizony egy nagy csomag részei.

Hirdetés

A két skint nem lehet külön megvásárolni. A Blizzard mindkettőt elzárta az Overwatch 2 - Ultimate Battle Pass Bundle: Season Seven mögé, ami 40 eurót (napi árfolyamon 15 000 forintot) kóstál. Ennek a csomagnak egyébként része a Battle Pass, 2000 prémium kredit és 20 szintnyi BP átugrás, de akiket csak a skinek érdekelnek, sajnos pórul jártak, és a frusztrációjukat épp a közösségi oldalakon adják ki magukból.

Sajnos a mikrotranzakciókkal üzemelő játékoknál ez nem ritka eset. Az Apex Legendstől a Valoranton át a Fortnite-ig szeretik nagy csomagokba pakolni a kiadók a legmenőbb, legnagyobb lendülettel reklámozott kozmetikai cuccaikat. Ez még sosem sült el jól, és szomorú látni, hogy ezekből az esetekből az Activision Blizzard sem tanult.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)