Hirdetés

A DiRT 5 fejlesztői egy speciális kocsifestéssel támogatnak egy jó ügyet

|

A csapat egy jótékonysági szervezettel együttműködve hívja fel a figyelmet a mentális egészségre.

Hirdetés

Mindig örömmel számolunk be róla, ha egy fejlesztőcsapat megpróbálja felhívni a figyelmet egy fontos ügyre. A jelek szerint végül a Take-Two helyett az Electronic Arts birtokába kerülő Codemasters ezúttal egy az Egyesült Királyságban tevékenykedő jótékonysági szervezet, a CALM (Campaign Against Living Miserably) bevonásával próbálja meg arra ösztönözni a közösségét, hogy legyenek nyitottabbak a mentális egészség kapcsán. A CALM legfőképpen az öngyilkosság megelőzésére törekszik, mivel ez a 45 év alatti férfiak fő halálozási oka az országban. 

Hirdetés

A Codemasters és a CALM azt szeretné ösztönözni, hogy a DiRT 5 közössége támogatást nyújtson a mentális egészséggel kapcsolatban, és hogy a tagok úgy érezzék, egy biztonságos környezetben beszélhetnek ezekről a témákról. Ennek vizuális megerősítésére szolgál az az egyedi kocsifestés, amit a stúdió ingyenesen elérhetővé tett a 2.00-s update részeként. A Porsche 924 Carrera GTS Rallye-hoz elérhető CALM livery így néz ki a játékban: 

Az öngyilkosság témájával pár éve egy szakértői cikkben is foglalkoztunk, azt elolvasva jobban megérthetitek a témát. Ha pedig úgy érzitek, hogy segítségre van szükségetek nektek vagy egy ismerősötöknek, akkor hívjátok a 116-123 vagy 06 80 820 111 ingyenes zöld számot!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)