Hirdetés

A Fall Guys fejlesztői Troy Bakerrel streamelnek a mentális egészségért

|

A minőségi szinkronmunkáiról ismert színész mellett mások is támogatják a Mediatonic kezdeményezését.

Hirdetés

Ha olvastátok a korábbi DiRT 5-ös hírünket, akkor valószínűleg tudjátok, hogy a Codemasters az Egyesült Királyságban működő CALM (Campaign Against Living Miserably) nevű jótékonysági szervezettel lépett együttműködésre, hogy közös erővel hívják fel a közösség figyelmét a mentális egészségre. Ennek érdekében egy speciális kocsifestés került be a versenyjátékba, amit bárki ingyenesen megszerezhet a legutóbbi frissítésnek köszönhetően. 

Hirdetés

Szeretne segíteni a Fall Guys-t fejlesztő Mediatonic is, de ők mást találtak ki. Egy livestream keretében fognak pénzt gyűjteni a CALM számára, méghozzá különböző vendégek bevonásával. Az ügyet támogatja többek között a zseniális szinkronmunkáiról ismert Troy Baker (The Last of Us 1-2, Death Stranding, BioShock Infinite, Uncharted 4: A Thief's End) és olyan médiaszemélyiségek is, mint Gav Murphy az RKG-től vagy Elle Osili-Wood a BBC-től. A streamet december 18-án, hazai idő szerint 17:00 és 19:00 között követhetitek a Twitchen keresztül

A livestream egyébként része annak a Play & Talk nevű kezdeményezésnek, amit a szigetország játékipara indított el annak érdekében, hogy megpróbálja segíteni az embereket a magány leküzdésében. Egy ilyen filmbe illően szürreális év után kétségkívül szükség van rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)