Hirdetés

Már 10 éve kutatjuk, hogy milyenek a magyar játékosok, segíts idén is!

|

Már 10. alkalommal kerül megrendezésre a JátékosLét kutatás, az ezen való részvétellel pedig nem csak azt segítitek, hogy minél átfogóbb képet kapjunk a hazai gaming helyzetéről, de értékes nyereményekkel is gazdagodhattok.

Hirdetés

A GameStar és az InfoTárs Egyesület közreműködésében idén jubileumot ünnepelhetünk, hiszen 10. alkalommal rajtol el a JátékosLét felmérés. Nem titok, hogy nagyon fontosnak tarjuk azt, hogy minél széleskörűbb rálátás nyíljon a hazai gaming kultúrára, hiszen a videojátékok társadalmunkban betöltött szerepének megismerésével elősegíthető annak elfogadása, népszerűsítése.

A korábbi felméréseken összesen több mint 70 ezren vettetek rész, mellyel nagyban hozzájárultatok a kezdeményezés sikeréhez, de a munka nem áll meg. 10. alkalommal is megpróbálunk fényt deríteni arra, hogy mire is kattan, hogyan működik a magyar gamer, mivel szeret játszani és milyen szerepet tölt be a videojáték az életetekben.

Hirdetés

Mindenkit bátorítunk arra, hogy vegyen részt a kutatásban, melyet ezen kérdőív kitöltésével tehet meg.

Ha rászántok pár percet, akkor nem csak a kutatás sikeréhez járulhattok hozzá, de értékes nyereményekkel is gazdagabbak lehettek, melyeket a felmérés lezárása után sorsolnak ki a szervezők. Idén 400 dollárnyi Steam Gift Card és megegyező értékű Media Markt ajándékutalvány talál majd gazdára:

A nyertesek ilyen díjazásra számíthatnak:

  • 1 db 200 dollár értékű Steam Gift Card vagy 1 db 60.000 forintos Media Markt utatvány
  • 4 db 50 dollár értékű Steam Gift Card vagy 4 db 15.000 forintos Media Markt utalvány

A szerencsésekkel a szervezők veszik fel a kapcsolatot, akik szabadon választhatnak, hogy mely nyeremény felelne meg leginkább számukra.

Az eddigi évek eredményeiről a JátékosLét Kutatóközpont honlapján olvashattok, ha pedig szeretnétek értesülni az általuk megosztott újdonságokról, akkor érdemes lehet bekövetni Facebook-oldalukat. Az eredményekről természetesen mi is beszámolunk, így a GSO-ra is megéri visszalátogatni.

A felmérés 2021 április 15-én zárul, eddig tudjátok tehát kitölteni a kérdőívet, utána a szerencséseket a szervezők e-mailben értesítik.

Köszönjük, ha segítitek a kutatást, és sok szerencsét a kapcsolódó lootosztáshoz!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)