Hirdetés

Snoop Dogg is dolgozni fog a párizsi olimpián, nem találod ki, mi lesz a feladata

|

Segítünk: Snoop Dogg nem énekelni fog, valami egészen másra kérték fel.

Hirdetés

Nem, Snoop Dogg nem a 2024. évi nyári olimpiai játékok megnyitóünnepségének egyik fellépője lesz a Stade de France stadionban, de még csak nem is meghívott vendégként veszi ki a részét az idén nyáron esedékes játékokból. A népszerű rappert (aki játékfejlesztő stúdiót is alapít) egészen pontosan az amerikai NBC tévécsatorna szerződtette le.

Arról van tehát szó, hogy Snoop Dogg, avagy polgári nevén Cordozar Calvin Broadus, Jr. július 26-tól az NBC megbízásából lesz ott a párizsi olimpián, ahol a közvetítésekben Mike Tirico műsorvezető társa lesz, de ezen felül is bőven akadnak majd még feladatai.

Hirdetés

Az NBC közleménye szerint Snoop Dogg fel fogja keresni Párizs nevezetességeit, részt vesz a versenyeken, és meglátogatja a sportolókat, illetve azok családját is. Vicces interjúkra és városnézésre is számíthatnak tehát azok, akik az NBC-re kapcsolnak majd az olimpia alatt.

Lehet, hogy már nem sokan emlékeznek rá, de egyébként Snoop Doggnak már volt köze egy olimpiához, ugyanis a 2020-as tokiói játékoknál (amit a koronavírus miatt csak 2021 nyarán tartottak meg) Kevin Hart humoristával együtt kommentálták végig a versenyeket - megvolt ennek is a maga varázsa.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)