Hirdetés

Te mit teszel azért, hogy tényleg élvezni tudd a csapatjátékot?

|

Segíts egy kutatásban, mondd el, hogyan játszol, még nyerhetsz is!

Hirdetés

Sokan sokféleképp játszunk: vannak, akik egyedül szeretnek elmélyülni egy-egy sztoriközpontú élményben, míg mások inkább online, barátaikkal vagy idegenekkel együtt töltik videojátékra szánt idejüket.

Most az utóbbiak segítségét várja a PPKE Pszichológiai Intézetének Médiapszichológia Kutatócsapata, amely azt vizsgálja, különböző játékosok miképpen próbálják meg kihozni a legtöbbet a képernyő elött töltött percekből, órákból, hogyan maximalizálható a játékélmény.

A kutatásban 14 év feletti játékosok segítségét kérik, mindössze két kérdőív kitöltése a feladat: az egyiket most kell, a másikat egy hónappal később.

Hirdetés

Előbbivel 15-20 perc alatt végezhettek, míg utóbbi csupán 5-10 percbe fog telni. A feladat nem bonyolult, és természetesen úgy a legjobb, ha szívből jövő, őszinte válaszokat adtok.

Aki segítene, itt indíthatja el a kérdőívet, és további részleteket is itt talál!

Amellett, hogy jó érzéssel tölthet el titeket a hozzájárulás ténye, nyeremények is várnak mindenkit: a mindkét kérdőívet kitöltők között Media Markt vásárlási utalványokat sorsolnak ki az alábbi felosztásban:

  • 1 x 100 000 Ft
  • 1 x 50 000 Ft
  • 5 x 10 000 Ft

Minden további információ elolvasható a fenti linken, ha pedig kérdésetek lenne, a mediapszichologia@gmail.com címen tudtok érdeklődni egyenesen a kutatókat megkeresve.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)