Hirdetés

Videóban is elmagyarázzuk az Assassin's Creed Valhalla befejezését

|

Csak az Assassin's Creed Valhalla végére vagytok kíváncsiak? Netán végigjátszottátok Eivor kalandját, de nem volt világos a lezárás? Új videónk mindkét esetben segít.

Hirdetés

Nemrég cikk formájában már olvashattátok az Assassin's Creed Valhalla befejezésének, sőt befejezéseinek a részletes magyarázóját, de a úgy éreztük, ebből az anyagból mindenképp születnie kell egy videónak is, elvégre itt különösen fontos a képi aláfestés.

Alább ezt a videót találjátok meg, mely elvarrja a játék múltbéli és jelenkori történetszálait is, sőt azokat a részleteket is taglalja, melyeket csak az Ősök rendjének teljesen felszámolása, vagy az Animus glitchek teljesítése után ismerhettetek meg.

Ha végeztetek akár a játékkal, akár az alábbi videóval, akkor meséljetek arról lent, a kommentek között, hogy mennyire nyerte el tetszéseteket a finálé, illetve azt is mindenképpen írjátok meg, szerintetek hogyan folytatódik majd a sztori akár a DLC-kben, akár a következő részben.

Hirdetés

Amennyiben elnyerte a tetszéseteket ez a videó, ne felejtsétek el a like gomb használatával ezt a tudtunkra adni, ha pedig még nem tettétek volna, bátran iratkozzatok fel csatornánkra, és bökjétek be a csengettyűt is, ha nem akartok lemaradni legfrissebb tartalmainkról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)