Hirdetés

A Counter-Strike 2-ben van egy apró meglepetés a Half-Life rajongóinak

|

A Valve fejlesztői nagyon szeretik az orrunk alá dörgölni, hogy ők bizony még emlékeznek Gordon Freemanre. Még ha egyébként nem is csinálnak vele semmit.

Hirdetés

Nagyon izgalmas év az idei a Counter-Strike rajongói számára, a Counter-Strike 2 bejelentése felpörgette a lövölde köré csoportosult e-sportbizniszt, még úgy is, hogy egyébként földbe is állította a CS:GO ládák árait. A lényeg, hogy még sosem játszottak annyian a Valve taktikai lövöldéjével, mint mostanában, és a Paris Major is rengeteg szempárt ragasztott a képernyőkre.

Többek között ennek a felfokozott érdeklődésnek is köszönhető, hogy valaki kiszúrt egy Half-Life utalást a CS2 fájljai között.

Hirdetés

A Richter Overtime nevű videós közelről megvizsgálta a játék Beretta párosát, és rábukkant egy feliratra az egyik pisztoly csövén: "Gordon F.". Úgy néz ki, hogy a kedvenc néma tudósunknak valahol volt a farzsebében egy Beretta, miközben azon dolgozott, hogy megmentse az emberiséget egy földönkívüli inváziótól.

Egyébként Gordon Freeman nem használt ilyen pisztolyokat sem a Half-Life  első részében, sem a Half-Life 2-ben, vagy az ahhoz kiadott epizódok valamelyikében, ám a Valve hivatalos Half-Life HD modelljei között volt egy hasonló fegyver. Lehet hogy pont az került a CS világának terrorelhárítóihoz.

Az optimista énem szeretne felkiáltani, hogy "Jön a Half-Life 3!", de aztán ránézek az Orange Boxom megsárgult csomagolására, és inkább elfojtom magamban. Jobb lesz az mindannyiunk lelkének.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)