Hirdetés

A Game Pass egy közel tökéletes értékeléseket bezsebelő játékkal gazdagodik

|

Voltak az elmúlt évben gyöngyszemek, amelyeket senkinek sem szabad kihagynia, a Game Pass segítségével most bárki bepótolhatja a lemaradást PC-n.

Hirdetés

Az Xbox Games Pass és az Xbox Game Pass Ultimate szolgáltatást már talán nem kell sokaknak bemutatni, ha másért nem, csak azért is érdemes próbát tenni vele, mert általában egy promóciós időszakkal indul, így párszáz forintos áron lehet kipróbálni számtalan játékot PC-n és Xbox konzolokon.

A szolgáltatás kínálata folyamatosan változik, és ezúttal négy új játék csatlakozott a felhozatalhoz, melyek közül kettőt mindenkinek melegen ajánlunk. Az egyik a Torchlight III, ami új életet lehelt a régóta szunnyadó ARPG sorozatba. A másik a 2017-es év egyik elfeledett csodája, a What Remains of Edith Finch, ami igazán különleges gyöngyszeme a játékiparnak.

Hirdetés

A fura kalandjátékot egy lapon emelgethettük a The Legend of Zelda: Breath of the Wilddal és a Persona 5-tel, ha a kritikai elismerések átlagát nézzük. A  What Remains of Edith Finch ugyanakkor egy nagyon más típusú élmény: egy könnyen irányítható, de érzelmileg igen erőteljes kalandjátékot kapunk, amiben fura és érdekes történeteket élhettünk át.

A What Remains of Edith Finch konzolon már elérhető volt korábban is egyébként, most a PC-s verzió került bele a Game Passbe. A csodálatos kalandjáték, és a Torchlight III mellett egyébként a Neoverse és a YIIK: A Postmodern RPG is színesíti a kínálatot. Már csak 36 órás napokat szeretnénk kérni, hogy ki is próbálhassuk őket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)