Hirdetés

A koronavírus miatt csúszik az Elite Dangerous: Odyssey is

|

A Frontier Developmentsnek több időre van szüksége az új Elite Dangerous kiegészítő befejezéséhez.

Hirdetés

2020-at tulajdonképpen azzal zártuk, hogy egy fejlesztői videónak köszönhetően belenézhettünk az Elite Dangerous következő kiegészítőjébe.

Az Odyssey számos nagyszerű újdonságot hoz a rajongóknak, például a bolygókra való leszállás és harcolás lehetőségét, a Frontier Developments egy összetett harcrendszert dolgozott ki a még teljesebb játékélmény érdekében.

Akkor a csapat azt ígérte, hogy 2021 elején további részleteket is elárulnak majd, de nem rossz hírre számítottunk. A stúdió most a hivatalos honlapon tett közzé egy helyzetjelentést, amelyben bejelentették, hogy az angliai járványügyi szigorítások komolyan befolyásolják a fejlesztési ütemtervet, ezért több időre van szükségük az Odyssey befejezéséhez.

Hirdetés

Egyúttal természetesen bocsánatot is kértek a közösségtől, amiért tovább kell várniuk, de meg kellett hozniuk ezt a nehéz döntést annak érdekében, hogy olyan legyen a végeredmény, amilyet szeretnének. 

Az eredeti elképzelés az volt, hogy 2021 elején adják ki a kiegészítőt PC-re és konzolokra is, az új ütemterv viszont az, hogy 2021 kora tavaszán számíthatunk a PC-s alfára, késő tavasszal jön a PC-s változat, 2021 őszén pedig a konzolos kiadások is befutnak majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)