Hirdetés

A legendás Ford Anglia is bekerült a Hogwarts Legacybe

|

Egy rajongói modnak hála most te is bepattanhatsz a kék járgányba.

Hirdetés

Az eladási listákat letaroló Hogwarts Legacy PC-s közönsége hatalmas lendülettel vetette rá magát a moddolási lehetőségekre, így már nemcsak a játék VR-átalakítása és multiplayer üzemmódja van készülőben, de akár a mémmé vált PlayStation 1-es Hagridet is becsempészhetjük a Roxfort folyosóira.

Most pedig itt egy újabb figyelemre méltó rajongói mod, melynek hála a Harry Potter és a Titkok Kamrájának ikonikus repülő autójával, az Arthur Weasley által felspécizett Ford Anglia 105 Deluxe-szal járhatjuk be a Hogwarts Legacy tágas világát.

Hirdetés

A simán csak Ford Anglia 105E-nek hívott modot StepOstnek köszönhetjük, aki a Nexusmodson tette közzé a mindössze 8,4 MB-nyi letöltést igénylő művét. Az átalakítás a relatíve olcsó Yew Weaver seprűt cseréli ki a Ford családi járgányára, így az autó birtokba vételéhez csak el kell látogatnunk Albie Weekes roxmortsi boltjába, és néhány galleonért máris hozzácsaphatjuk az inventorynkhoz.

Ahogy a fenti videó is mutatja, az élmény azért nem teljesen tökéletes, hiszen főhősünk lábai ballasztként lógnak ki a padlólemezből, illetve olykor-olykor az egész kasztni hajlamos vad villogásba kezdeni, de egy közel 60 éves, elvarázsolt négykerekűnél ezek talán nem is olyan szokatlan jelenségek.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Aki a PC-s verzióval iratkozott be a Roxfortba, innen tudja behúzni a Ford Anglia modot, és persze sok más tartalmat is, amire hosszabb távon szükség is lehet, a Hogwarts Legacy fejlesztői ugyanis nemrég egyértelművé tették, hogy nem dolgoznak hivatalos DLC-ken.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)