Hirdetés

Amouranth egyik műsorötlete annyira meredek volt, hogy a stábja megtiltotta neki, hogy megcsinálja

|

Pedig azt hihetnénk, hogy nincs olyan koncepció, amire nemet mondanának a streamer kollégái.

Hirdetés

A Twitch medencés élőzései már korántsem annyira népszerűek, mint régen. A 2021-es bikinis hisztéria eredményeképp a "műsorformátum" saját kategóriát kapott, aminek köszönhetően már jóval kevesebb szempár követi az ilyesmit, mint korábban.

Az egész cirkusz egyik főszereplője Kaitlyn 'Amouranth' Siragusa volt, aki bevallotta, hogy a Twitch-csatornája havi 30 000 dollárról 100 000-re ugrott a bevétele, miután bikinire vetkőzött. Ezzel párhuzamosan az OnlyFans-profilja még látványosabban megizmosodott: már 1 millió dollárt hozott minden hónapban az alkotónak.

Hirdetés

Forbes most leült egy interjúra a streamerrel, hogy pályafutása eddigi mérföldköveiről beszélgessenek. Így derült ki, hogy Amouranth egyik ötletére már a menedzserei mondtak nemet: Kaitlyn stábja kategorikusan megtiltotta neki, hogy ötvözzön két koncepciót. Ez a medencében alvás lett volna, ami tulajdonképpen egybevonta volna a rendkívül népszerű alvós (igen, tömegek nézik, ahogy szundít, és közben gazdagon perkálnak is) műsorait és a medencés fürdőzését.

A problémát persze magatoktól is kitaláljátok: vízben aludni nem csak hogy kellemetlenné válhat, de akár bele is fulladhat az illető. Még ha Kaitlyn valahogy ki is iktatta volna a kockázatokat, ez az elképzelés akkor is az önveszélyeztetés kategóriájába esne a Twitch szabályzata szerint, ami azonnali kitiltást eredményezne függetlenül a streamer személyétől.

Úgy tűnik, hogy hiába láthatunk nagyon merész produkciókat az alkotótól, van olyan, amit még neki sem engednek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)