Hirdetés

Az Assassin’s Creed Unityből emeltek át egy mozgásanimációt a Mirage-ba

|

Egy igazán érdekes felfedezést tett egy Redditező a Mirage-zsal kapcsolatban.

Hirdetés

Szépen nyitott a gyökerekhez visszatérő, kisebb léptékű, eredetileg DLC-nek induló Assassin's Creed Mirage, sőt mi több, a bagdadi felvonás a Ubisoft leggyorsabban fogyó játékává vált ebben a generációban.

Több összehasonlító videó is napvilágot látott a megjelenést követően, amikben elsősorban a korábbi részekhez hasonlítottak a játékot, és az abban található, a közösséget megosztó parkour mechanikákat. Ezzel kapcsolatban tett most egy újabb érdekes felfedezést egy Reddit-felhasználó is: észrevett egy mozdulatsort, amiről nagyon úgy tűnik, hogy a Unityből kerülhetett átemelésre.

Hirdetés

Mivel a Mirage eredetileg egy Valhalla kiegészítőként indult, számos animációt és mozdulatot vettek át abból, ami jól is látszik. Azt azonban jó eséllyel szinte senki nem látta jönni, hogy a közel egy évtizedes Unityből is átemelnek egy mozdulatot a fejlesztők. Az alábbi posztban látható, hogy Basim ugyanazt az ikonikus ugrás-lengést hajtja végre, amit Arnónál láttunk először a 2014-es felvonásban.

A mozdulat során Basim egy háztető sarkáról ugrik le, miután a karjait és lábait hátravetve, szinte hasra vetett pózban, egy kiálló vízszintes faoszlop megragadásával lendíti előre magát, miután megfog egy másik párkányt.

 

This animation still exists from Unity!
byu/JealousAd8831 inassassinscreed

Bár többen hozzátették, hogy már az előző részekben is fellelhetők voltak bizonyos mozdulatok a korábbi játékokból, az, hogy még a Unityhoz is visszanyúltak a fejlesztők, mindenképp érdekes.

Számos AC-projekt van készülőben, kezdve a feudális japánban játszódó Codename Red projekttől, egészen a boszorkányos Codename Hexe-ig. Persze ott van még a mobilos Jade és a VR-os mellékvágány is, de minden bizonnyal számos, eddig még be nem jelentett etap is készülőben lehet.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)