Hirdetés

Celeste - száznál több új pályát hoz a készülő DLC

|

A játék extra fejezete mindenki számára ingyenes lesz, de a teljesítése bizony nem lesz gyerekjáték.

Hirdetés

Egészen kiemelkedő indie alkotás lett a 2018-as Celeste, aminek így számos neves díjat sikerült bezsebelnie a debütálása óta. A fejlesztők már régóta dolgoznak egy elég tartalmas DLC-n, amiről most ki is derült néhány érdekesség.

Hirdetés

A játék atyja, Matt Thorson a Twitteren árulta el követőinek, hogy Celeste letölthető tartalomként érkező kilencedik fejezetében több mint 100 új pálya lesz, ami elég szép mennyiség, ha figyelembe vesszük, hogy az alapjátékban valamivel több mint 700 szintet tartalmaz. Az már korábban kiderült, hogy az új kalandok teljesítéséhez alaposan fel kell kötnünk a gatyánkat, mert elég nehezek lesznek, és ugyan újabb epreket nem gyűjtögethetünk, de azért kapunk új cuccokat és játékmechanikákat.

Megjelenési dátuma még nincs a DLC-nek, mivel a srácok csak akkor fognak ilyesmiről beszélni, ha már 100%-ig biztosak a dolgukban. Nektek hogy tetszett a Celeste?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)