Hirdetés

Egy új, Unreal Engine 5-ös játék képében támad fel a Hellgate: London

|

Az eredeti játék alkotója egy új stúdió élén készíti a projektet.

Hirdetés

A Flagship Studios legelső alkotása volt a 2007-es, sötét hangulatú akció-szerepjáték, a Hellgate: London, amely egy démonok által megszállt horrorisztikus világban játszódott. A Flagship csődje után a HanbitSofthoz kerültek a jogok, a csapat pedig 2011-ben bejelentette az újratervezett, free-to-play kiadást Hellgate London: Resurrection címmel, amely radar alatt maradt.

2014-ben ismételten megpróbáltak életet lehelni a névbe egy új projekttel, a Hellgate: Globallal, folytatva a Resurrection történetét, de ebből se lett semmi maradandó. Így jutottunk el 2018-ig, amikor a HanbiSoft újabb próbát tett arra, hogy friss vért pumpáljon a tetszhalott játékba: a Hellgate: London újra megvásárolhatóvá vált a Steamen, a 2.0-ás változat tartalmazta a Tokyo kiegészítőt is. Azóta nem hallottunk a franchise-ról, most viszont elérkezett az idő, hogy a Hellgate visszatérjen. 

Hirdetés

A Hellgate: London atyja, Bill Roper 2022-ben alapított egy új stúdiót Lunacy Games néven, és megállapodást kötött a jogokat birtokló HanbitSofttal egy AAA-kategóriás Hellgate-játék fejlesztésére PC-re és konzolokra, ezt maga a stúdió jelentette be. Az új projekt a Hellgate: Redemption munkanéven készül, és ugyanabban a démonokkal teli, apokaliptikus világban játszódik, Roper pedig nagyon lelkes, hogy megvalósíthatja az Unreal Engine 5 segítségével:   

"Sok-sok éve álmodtam arról, hogy visszatérjek a 2007-ben létrehozott franchise-hoz. Mindig is úgy éreztem, hogy befejezetlen ügyeim vannak a Hellgate IP-vel, ezért lett a projekt kódneve Hellgate: Redemption. Az Unreal Engine 5, a felhőalapú játékszerverek, a lehető legtöbb készen kapható megoldás és a nagyszerű társfejlesztői partnerségek használatával minden fejlesztésre szánt dollárt a játékmenetre és az innovációra fordítunk. Megtartjuk a Hellgate alapvető játékmenetét és történetének elemeit, London alapjait a jelenlegi tervünkben, de szándékunk egy izgalmas, új élményt létrehozni, amely kihasználja az iparág számos fejlesztését, amelyet az eredeti játék megjelenése óta eltelt 17 év során tapasztaltunk."

A Lunacy Games szerint a Hellgate: London számos tekintetben megelőzte korát, úttörő szerepet játszott a looter shooter műfaj megteremtésében, és egy olyan, akkoriban egyedülálló üzleti modellt alkalmazott, amely ma már széles körben ismert és használt Battle Pass néven.

Egyelőre nem kaptunk további konkrétumokat a Hellgate: Redemption kapcsán. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)