Hirdetés

Eltűnik a Horizon Zero Dawn a PlayStation Plusból, és ez valószínűleg azt jelenti, amire mindenki gondol

|

Nem maradt már sok idejük az előfizetőknek, hogy befejezzék Aloy kalandjának első felvonását.

Hirdetés

Mivel már jó ideje velünk vannak, megszokhattuk, hogy PlayStation Plushoz vagy az Xbox Game Passhez hasonló szolgáltatások katalógusa nem állandó. Előbb vagy utóbb minden bekerült játék távozik, hogy átadja a helyét újabbaknak. Kivételt csupán az üzemeltető saját gyártású/kiadású címei képeznek, de még ezek között is akad olyan, amelyiktől bizonyos licencek lejáratát, vagy ha már nem érdemes rájuk költeni, akkor a szerverek lekapcsolását követően kénytelenek búcsút venni az előfizetők.

Mást gyaníthatunk a háttérben viszont olyankor, ha nem egy valódi verdákat felvonultató versenyjátékról van szó, hanem egy olyan akció-szerepjátékról, amelynek minden eleme a fantázia műve.

Hirdetés

A minap szúrta ki a Melodic_Cake_3344 néven futó redditező a figyelmeztetést, mely szerint május 21-ével kikerül a PlayStation Plus Extra/Premium katalógusából  a Frozen Wilds kiegészítőt is magába foglaló Horizon Zero Dawn: Complete Edition, és ezt a Eurogamernek azóta sikerült igazolnia. E fejlemény tükrében aligha meglepő, hogy ismételten szárnyra kapott az a máig meg nem erősített pletyka, mely alapján a Guerrilla újrakeveri PlayStation 5-re a 2017-ben PS4-re, három évre rá pedig PC-re kiadott játékot.

Ha valóban ez az ok, akkor a remaster bejelentésére az állítólagos (egyelőre ezt is ajánlott pletykaként kezelni) májusi PlayStation State of Play eseménynél aligha lehetne jobb alkalmat elképzelni. A Horizon Zero Dawn újrakeverését még tavalyelőtt megszellőztető VGC szerint a fejlesztők új karaktermodellek, bevilágítás és animációk segítségével hoznák egy szintre a hétéves játékot folytatásával, a Horizon Forbidden Westtel, és egyúttal megörökölné annak kényelmi funkcióit, grafikai módjait, valamint hozzáférhetőség szempontjából is egyenlőségjelet tehetnénk a két epizód közé.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)