Hirdetés

Erről szólhat az Indiana Jones játék

|

Kiderülhetett a MachineGames játékának helyszíne és időszaka.

Hirdetés

Csak a minap jelentették be az újonnan alapított Lucasfilm Games brandet, ami magába foglalja többek között a Star Wars játékokat is, de a Disney nem várt tovább a többi izgalmas bejelentéssel. Az egyik közülük egy Indiana Jones játék, amelyen a legutóbbi Wolfenstein játékokat is jegyző MachineGames dolgozik. Sajnos a Todd Howard produceri felügyeletével készülő projektből mindösszesen egy teasert adtak ki, viszont a rajongók nem adták fel, és az utolsó pixelt is nagyítóval vizsgálták meg. 

Hirdetés

Meg is lett az eredménye. A teaser vége felé egy Rómába szóló repülőjegyet láthatunk Jones asztalán, amiről az 1937. október 21-es dátum olvasható le. Az időrendet tekintve ez a kaland egy évvel Az elveszett frigyláda fosztogatói után és egy évvel Az utolsó kereszteslovag eseményei előtt játszódik. Az utazás célja azonban a Vatikán, amelyet a repülőjegy mögött látható nagy térkép mutat - kiszúrható rajta többek között a Sixtus-kápolna (Sistine Chapel) neve is. 

Egy szabadúszó újságíró, Jordan Oloman lefordította Jones írógépes levelének egy részét is, ami egy papnak szól, és köszönetet mond neki, amiért segített, valamint szóba kerül Róma és egy helyi kapcsolat is, amely várni fogja kedvenc professzorunkat. A GamesRadar szerkesztője, Leon Hurley pedig arra mutatott rá, hogy az 1936-37-es évek az az időszak, amikor az olasz diktátor, Mussolini közelebb kerül Hitlerhez, a náci jelenlét pedig visszatérő elem a szériában. 1937 volt az is, amikor Mussolinit megajándékozták az iszlám kardjával, amely simán beillik egy ereklyének is. Az Indy asztalán lévő Top Secret feliratú iratgyűjtő pedig azt sugallja, hogy hősünk ismét az amerikai kormánynak dolgozik. Talán pont az a feladata, hogy ezt a műtárgyat megszerezze?

Kíváncsian várjuk majd, hogyan áll össze mindez egy nagy egésszé, de abban biztosak vagyunk, hogy izgalmas pillanatokra számíthatunk a MachineGames tálalásában. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)