Hirdetés

Ezt lehet tudni a Compulsion Xbox-exkluzív játékáról

|

Külső nézetes, dark fantasy akció-kalandon dolgoznak a We Happy Few fejlesztői.

Hirdetés

Amennyiben végigmegyünk a Microsoft által 2018 óta felvásárolt stúdiók listáján, elég könnyen meg tudjuk róluk állapítani, hogy a múltbéli gyümölcsöző kapcsolatok, vagy a fejlesztők addigi munkássága nyomott-e inkább a latba ajánlattételkor, netán mindkettő.

Valamelyest kilóg közülük az a Compulsion Games, amelynek játékaiban ott volt ugyan a potenciál, de azt sem a Contrast, sem a We Happy Few esetében nem sikerült kiaknázni. Phil Spencerék mégis láttak fantáziát a csapatban, ezért meginvitáltak az Xbox Game Studios istállójába.

Hirdetés

A csatlakozás óta megduplázódott a stúdió munkatársainak száma (már eléri a 80-at), valamint elkezdődött minden addiginál ambiciózusabb projekt, a Midnight kódnéven futó third person akció-kaland fejlesztése. Ez utóbbiról hozott nyilvánosságra néhány eddig nem ismert részletet Jez Corden, a Windows Central újságírója.

Tudomása szerint szigorúan egyjátékos, történetközpontú alkotásról van szó, amit az amerikai Dél (nem összekeverendő Közép- vagy Dél-Amerikával) kultúrájából merített ihletet, és emellett erőteljes gótikus beütése is van. A világ részét képezi a mágia és varázslatos teremtményekkel, például hárpiákkal is összefuthat az alábbi artworkön látható hősnőnk.

Forrás: Windows Central

Corden megerősítette továbbá Jeff Grubb azon értesüléseit, amelyek az Obsidian titokzatos szerepjátékával kapcsolatosak. Sőt már azt is tudjuk, hogy a Josh Sawyer vezette projekt Pentiment kódnéven fut és várhatóan 2022-ben megjelenik. A Compulsion alkotásának viszont ennél több időre van szüksége, de jövőre talán már hivatalosan bemutatkozik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)