Hirdetés

GSTV Online: elindult!

|

„Nézd már, hiszen ez mozog!” – kiálthatnánk egy emberként, és valóban: a GameStar TV online adása elindult!

Hirdetés

Akik rendszeresen látogatják az oldalt (mit melyiket, hát ezt) azok tudhatják, hogy a korábban csak a GameStar DVD mellékletén található GSTV szép lassan online-osította (önállósította?) magát, és egymás után bukkantak fel itt is saját készítésű videóink. Például ez. Vagy ez, egyemismeg. Na hát ezen meg aztán meg kellett szakadni.
De ne kalandozzunk el. A tv.gamestar.hu címen mostantól megtalálhatjátok a GSTV online kiadását, kezdetnek egy csinos kis gyűjteményt régebbi műsorainkból. (Aki a bal oldali menünek nekilódul, hamar talál sok-sok videót, higgyétek el.) De a számtalan korábbi anyag inkább csak afféle kis ajándék, a lényeg, hogy immár folyamatosan fogunk kitenni új és új videókat, melyek csak itt tekinthetőek meg, és az újság mellékletére nem kerülnek fel. (Ugyanígy az lemezmellékletre készült GSTV anyagok is elsősorban ott jelennek meg, és ugyan előbb-utóbb a tv.gamestar.hu címen is elérhetőek lesznek, inkább utóbb, mint előbb.
Most pedig lássuk az ünnepélyes megnyitót, melynek keretében elmagyarázzuk Nektek az új fejlesztések (játékinfó és online GSTV) nagyszerűségét. (Előre is elnézést kérünk a folyamatosan fel-felbukkanó rendszergazda miatt, aki kényszeresen el akarta venni a projektorunkat. De nem hagytuk magunkat.)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)