Hirdetés

Hivatalos: jön a Sonic Rumble, ami a Fall Guys rajongóinak fog igazán tetszeni

|

Megvan a cím, az első trailer, és már a megjelenési időszakot is tudjuk, a célplatformokkal együtt.

Hirdetés

Másfél hónappal ezelőtt szivárgott ki egy Sonic-projekt, ami egy Fall Guys-szerű battle royale versenyben ereszti össze a kék sündisznót és haverjait. Akkor a játékot még Sonic Toys Party címen ismertük, és bár a SEGA nem kommentálta a szivárgást, senki sem kételkedett az infók hitelességében.

Most végre megérkezett a hivatalos bejelentés. A játék valódi címe Sonic Rumble, és valóban egy ügyességi battle royale-ról van szó, amit az Angry Birdsről ismert Rovio fejleszt.

Hirdetés

A sajtóközlemény szerint 32 fős meccsekben fogunk részt venni Sonic-figurákat irányítva. Többféle kihívásra számíthatunk, minden ismertebb (és kevésbé ismert) karakter szerepeltetésével. Sonic, Tails és Knuckles mellett olyan hősök is beugranak majd, mint Blaze, a macska, Jet, a sólyom és Vector, a krokodil.

Pontos megjelenési dátumot még mindig nem kaptunk. Egyelőre annyit tudunk, hogy valamikor 2024 telén fog befutni, de ami még ennél is szomorúbb, az az, hogy a Sonic Rumble elsődlegesen mobilos játék lesz. Célplatformokként az Androidot és az iOS-t jelölték meg, és szó sincs PC-s kliens érkezéséről. Remélhetőleg ez még változni fog, ahogy közeledünk az vége felé.

A SEGA bétatesztet tart május 24. és 26. között, de sajnos azon csak az Egyesült Államok lakói vehetnek részt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)