Hirdetés

Ismét egy rakás játékra csaphattok le szinte aprópénzért

|

A Humble Bundle legújabb csomagja ráadásul mindenfajta műfajt tartalmaz.

Hirdetés

A Team17-et a legtöbben a Worms franchise miatt ismerik és azzal azonosítják, ugyanakkor a vállalat az 1990-es megalapítása óta számos más címet is fejlesztett (elég csak az Alien Breed szériára vagy az Overcooked 2-re gondolni) és kiadóként is tevékenykedik (nekik köszönhetően jelenhetett meg például a Hell Let Loose, a Dredge, a Moving Out 2 és a Blasphemous 2 is). 

A Humble Bundle legújabb csomagja most a Team17 repertoárjából merít nagy kanállal, a lehető legszélesebb műfaji felhozatalt felvonultatva: van itt FPS, városépítős stratégia, ritmusjáték, rogue-like, mini-golf, kooperatív mókák és természetesen a kukacok sem maradhattak ki. 

Hirdetés

Szokás szerint több fázisban vehetjük meg a bundle játékait. A legolcsóbb 5 címet tartalmaz: nagyjából 1800 forintért cserébe jár a The Escapists 2 című börtönös móka, amivel négyen is szórakozhatnak, az akár 12 fős online játékot is támogató Golf With Your Friends, és a Moving Out, amiben további három haverral állhattok neki a virtuális költöztetésnek. Ezek mellé jár még egy 35%-os kupon a Dredge, valamint egy 10 százalékos kupon az Undead Inc. árából. 

Körülbelül 3600 forintért hozzácsapják a Worms W.M.D.-t és a rogue-like Neon Abyss: Deluxe Editiont, hozzávetőlegesen 5400 forintért edig a csomaghoz jár a Gord névre keresztelt túlélős-városmenedzselős stratégia (ami olyan, mintha a The Witcher egy falujában játszódna) és a galambos ritmusjáték, a Headbangers: Rhythm Royale is. A legmagasabb fokozaton mindezekhez még hozzádobják a Trepang2 című FPS-t, és így tíz játékot kaphatunk mintegy 7200 forintért.

A Team17 csomaggal is jótékonykodhatsz, a kedvezményezett szervezetek ezúttal a Girls Make Games Scholarship Fund (ami ösztöndíjakat és mentorálást biztosít a játékfejlesztés iránt érdeklődő lányoknak és fiatal nőknek), valamint az AbleGamers (amely különféle segédtechnológiákat biztosít a a játszáshoz fogyatékkal élő gyermekek, felnőttek és veteránok számára). 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)