Hirdetés

Ismét kiszivároghatott a Silent Hill 2 megjelenési dátuma

|

Most több minden is azt sejteti, hogy már nem kell olyan sokat várnunk a megjelenésre.

Hirdetés

Bár már jóval előtte is szivárogni kezdtek, de hivatalosan csak tavaly októberben rántotta le a leplet a Konami a készülő kazalnyi Silent Hill játékáról. A Silent Hill Transmission során számos érdekesség került terítékre, azonban a legnagyobb dobásának egyértelműen a lengyel Bloober Team gondozásában készülő Silent Hill 2 remaket szánta a csapat.

Miközben már sejthető, hogy még több Silent Hill remake születhet a jövőben, a már bejelentett, sokak által a széria legjobb darabjának titulált Silent Hill 2 remake pontos megjelenési dátumát sem közölte egyelőre a vállalat. Leginkább az iparági pletykákra és szivárgásokra hagyatkozhattunk ezzel kapcsolatban, amik most ismét a felszínre hoztak egy egész konkrét potenciális megjelenési dátumot.

Hirdetés

Az infóra a PC Game Benchmark oldalán lettek figyelmesek a szemfüles rajongók (ahonnan azóta ez a dátum egyébként már lekerült) ami alapvetően a játék gépigényét listázta. Azt nem tudni, hogy pontosan honnan származhat a dátum, de ez alapján 2024. március 21-én jelenhet meg a Silent Hill 2 remake.

Egyébként lehet valami a dologban, ugyanis a napokban frissültek a játék különböző előrendelői oldalai is, aminek könnyen lehet, hogy a megjelenési dátum ismerete állhat a hátterében. Persze ettől függetlenül érdemes egy nagy adag szkepticizmussal kezelni a dolgot.

Remélhetőleg a mozgolódás után a Konami is hamarosan előáll majd és pontosítja a megjelenés időpontját, így akkor már tényleg nem kell majd további találgatásokba bocsátkoznunk ezt illetően.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)