Hirdetés

Izgalmas részletek derültek ki az új Terminator játékról

|

Több kérdés is felmerült Terminator: Survivors kapcsán, amire most átfogó választ adtak a fejlesztők.

Hirdetés

Bár már 2022-ben leleplezésre került a Nacon Studio Milan gondozásában készülő, akkor még csak Terminator Survival Project munkacímen futott játék, idén februárban a Nacon Connect 2024 online eseménynek köszönhetően végre több mindent is megtudhattunk a projekttel kapcsolatban. A játék végül a Terminator: Survivors címet kapta, sőt megtudtuk azt is, hogy egy nyitott világú túlélő-FPS lesz, és saját, komplex történettel rendelkezik majd. A minap egy kérdezz-felelek jellegű bejegyzést tettek közzé a fejlesztők a játék Steam oldalán, így több eddig nem ismert részletre részletre is fény derült.

Kiderült, hogy az Unreal Engine 5 alapokra építkező Terminator: Survivorst egymagunkban, offline is játszhatjuk, de akár három másik barátunk társaságában is átélhetjük majd a történetet. Fontos megjegyezni, hogy csak PvE mód kerül a játékba, tehát más játékosokkal nem hadakozhatunk majd.

Hirdetés

A félreértések tisztázása végett megerősítették, hogy a játék belső nézetes lesz, illetve a fő történetszálon túl mellékküldetések is kerülnek a játékba, melyek a világ történetét és a lakók sokszínűségét hivatottak bemutatni. A fejlesztők ígérete szerint ismerős szereplőkkel és új karakterekkel is találkozhatunk majd a felfedezés során.

Lesz egy bázisunk is, amit idővel bővíthetünk és fejleszthetünk - elvileg ez is beépül majd a történetbe. Számos vezethető járművet is kapunk, melyek a nyílt világban történő közlekedést hivatottak felgyorsítani.

Egy zárt körű játéktesztre is sor kerül, melynek részleteit a megjelenéshez közeledve teszi majd közzé a Nacon. A Terminator: Survivors október 24-én rajtol el a Steamen korai hozzáféréssel, de a tervek szerint később konzolokra is megjelenik.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)