Hirdetés

Játékinfó: mindent egy helyen!

|

A GameStar Online fejlesztése töretlenül zajlik, szorgos programozóink már többször józanok, mint nem. A hónapok óta tervezett játékinfó aloldalak pedig végre elindultak!

Hirdetés

Hosszú ideje terveztük már, hogy minden egyes játéknak külön aloldalt nyitunk a GameStar Online-on – az ötlet persze nem új, hiszen ez a régi dizájnban is így volt, de ez a játékinfó már nem az a játékinfó . Ezentúl minden cikk és hír mellett közvetlenül be lehet lépni a kapcsolódó játék(ok) oldalára, ahol a rajongásig tisztelt GSO-látogató azonnal hozzáférhet a játék adatlapjához, képgalériájához, illetve a kapcsológó hírekhez, előzetesekhez, bemutatókhoz, letöltésekhez. Sőt! (Sőt?!) Korábbi játékok esetén folyamatosan töltjük fel a GameStar magazinban megjelent teszteket is, az értékelésekkel együtt. Végre itt az alkalom, hogy elzokogd bánatodat, hogy miért húztuk le annak idején azt a bűnronda, irányíthatatlan, fantáziátlan és dögunalmas játékot, amely valamiért mégis közel áll szívedhez: amellett, hogy a GameStar által adott értékelés mellett az olvasói szavazatokból számolt pontszám is megjelenik, minden játékhoz saját komment felületet is biztosítunk!

Most pedig lássuk ezt egy képen azok számára, akik nem tudnak olvasni, de ismernek valakit aki igen (és az felolvassa nekik szívesen hogy mit írtunk a képre)!

 

jatekinfoezmiez.jpg

 

 

Szal ennyi. Hétfőn ismét jelentkezünk egy új... donsággal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)