Hirdetés

Katasztrófába torkollott a fekete PlayStation 5-ök árusítása

|

Érdekes ötlettel állt elő a SUP3R5, ám időközben annyira felgyorsultak az események, hogy egy egészen furcsa történet kerekedett ki ebből az egészből.

Hirdetés

Nem olyan régen mi is beszámoltunk arról, hogy a SUP3R5 csapata elhatározta, hogy egy rajongói dizájn alapján a PS2 által ihletett, alapvetően fekete külalakot varázsol jó néhány PlayStation 5-re, amelyek mellé természetesen egyedi kontrollereket is szánt. A héten pedig már meg is lehetett rendelni a különleges kütyüket Észak-Amerikában, és egy ideig úgy tűnhetett, hogy sínen van a dolog, ám nagyon hamar eldurvult a helyzet.

Hirdetés

Habár az átalakított gépet az eredeti konzolnál jóval drágábban, 649 dolláros áron kínálta a csapat, az emberek kevesebb mint 20 perc alatt elkapkodták az összeset, ráadásul lehet, hogy ez hamarabb is összejöhetett volna, ha a SUP3R5 oldala nem küzdött volna technikai gubancokkal. Kicsit később aztán a csapat kiadott egy közleményt, miszerint szégyellik az észak-amerikai rajtot, mivel akadtak olyan vásárlók, akiktől be szedték a konzol árát, de közben nem volt biztos, hogy egyáltalán sikerült-e lefoglalniuk egy konzolt.

Aztán rövidesen már akadt olyan, aki iszonyatosan túlárazva, 5000 dollárért rakta fel a fekete PS5-öt eladásra az eBay-re, de a SUP3R5 elvileg közbelép majd, amikor ilyesmit tapasztal. A csapat vállalta, hogy visszafizeti mindazok pénzét azoknak, akiknek tévesen számolták fel a konzol árát, továbbá megígérte, hogy a közben elcsúsztatott nemzetközi rajt már simábban fog menni. Ám ezt követően újabb fordulat következett.

Kicsivel a korábbi nyilatkozatát követően a SUP3R5 ugyanis bejelentette, hogy minden megrendelést töröl, az utolsó centig visszafizet minden pénzt, mert a csapat biztonságát érintő, hiteles fenyegetéseket kaptak.

A SUP3R5 komolyan veszi ezeket a fenyegetéseket, és úgy tűnik, hogy a munkatársak biztonságát szem előtt tartva volt kénytelenek meghozni ezt a döntést. A nyilatkozat alapján a srácok mindössze mókás módon szerettek volna együtt nosztalgiázni a PlayStation közösségével, de a jelek szerint akadtak olyanok, akik ebbe bele akartak avatkozni. Később, ha minden igaz újból meg fognak próbálkozni a dologgal, ha már azt érzik, hogy biztonságos a helyzet.

Most pedig kapaszkodjatok meg, mert még mindig nincs vége a történetnek, ugyanis időközben a csapat Twitter-fiókját is törölték, és ugyan egyértelmű bizonyíték nincs rá, sokan mégis úgy gondolják, hogy az egész nem volt több egyszerű átverésnél.

Izgatottan várjuk, hogy lesz-e folytatása a történetnek, és ha igen, akkor milyen fordulat következik be legközelebb.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)