Hirdetés

Majdhogynem ingyen tolhatod az egyik legjobb játékot, amin a Rockstar logója szerepel

|

Több szempontból is egyedülálló a Team Bondi kiválósága, az L.A. Noire.

Hirdetés

Amikor egy stúdió hatalmas sikert arat valamelyik játéksorozattal, akkor hirtelen sokkal nehezebbé válik számára nehéz új dolgokkal kísérletezni. A Rockstar esetében mindenki az ajtaját döngeti a következő GTA vagy Red Dead Redemption epizódért, és mivel ezeket a játékokat hosszú évekig tart összerakni, más projektekre nem is nagyon marad idő.

A 2011-ben megjelent L.A. Noire-t munkálatainak oroszlánrészét ennek szellemében az azóta sajnálatos módon megszűnt Team Bondi végezte. S bár egyes elemein érződik az idő múlása, egyvalamiben máig verhetetlen.

Hirdetés

A '40-es évek Los Angelese a valóságban is veszélyes város volt, és számtalan valódi bűntényből válogatva, a Team Bondi összerakott nekünk egy nyomozós kalandot, amit azóta sem felejtettünk el. A második világháborús veterán, Cole Phelps bőrébe bújva kellett elfognunk gyilkosokat és csempészeket, akiket aztán ki is kellett hallgatnunk. A 2011-ben forradalminak számító arcmimika animációk sokat segítettek az igazság kiderítésében, de hamar kiderült, hogy nem egyszerű a jó és rossz mérlegén egyensúlyozni.

A srácok tényleg összeraktak valami különlegeset annak idején, és ezt az élményt most extra költség nélkül élvezhetjük. Az L.A. Noire ugyanis bekerült a GTA+ előfizetés játékai közé, így a Rockstar többi klasszikusával együtt már ezt is majdnem ingyen pörgethetjük.

Ha egyébként is fizetitek a tagságit, akkor ezt semmiképp se hagyjátok ki.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)