Hirdetés

Megjelent a 2008. februári GameStar

|

Előfizetőkhöz már megérkezett, a standokon pedig február 21-étől megvásárolható a GameStar 2008. februári száma.

Hirdetés

"Fish, chips, cup o' tea, bad food, worse weather, Mary f*cking Poppins: London!" Ezzel az örökbecsű idézettel indul 2008. második GameStarja, hiszen a középpontban a Spore áll, mely miatt egészen Londonig utaztunk. Ezen kívül persze számos érdekesség akad még a lapban, melyeket lusta va... hosszú lenne felsorolni - a kedves érdeklődők (és ugyan ki ne érdeklődne?) a részletes tartalomjegyzéket ITT találhatják.

Miután a megjelenés fölötti örömünkben kiugrándoztuk magunkat, arra kérnénk mindenkit, hogy építő jellegű kritikáival, felbecsülhetetlenül fontos meglátásaival, bölcs gondolataival keresse fel a fórumban aktuális számunk topikjait. Visszajelzéseitek nagyon fontosak számunkra, ezért a legjobb hozzászólások szerzői közt ebben a hónapban csudálatos nyereményeket sorsolunk ki! (Játékokat, pólókat, miegymást, de még egy Unreal Tournament III-as tatyó is van, zomg!)

Jó fej vagyok, elmondom véleményem a 2008. februári GameStar-ról!

Jó fej vagyok, elmondom véleményem a 2008. februári GameStar DVD mellékletén található GSTV-ről!

Szomorú vagyok mert valamilyen hibát találtam a 2008. februári GameStarban, megyek és elpanaszolom! 

gs802_cimlap.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)