Hirdetés

Megjelent a júniusi GameStar!

|

Szenzáció! Megérkezett a nyár első GameStarja! Szép! Olvasmányos! Meghökkentő! Tartalmas szórakozás az egész családnak!

Hirdetés

Bizony, megjelent a júniusi GameStar, és annyi izgalmas dolog van benne! Önöknek, kedves Hölgyeim és Uraim, nincs más dolguk, mint keresni egy újságárust és megvásárolni. (Persze nem magát az újságárust, csak a júniusi GameStart, de hát nem szólunk bele, mindenki arra költi megtakarított pénzét, amire csak szeretné. Amennyiben a júniusi GameStart már megvásárolta.) De hol találni újságárust? A kérdés jogos, ám fellelni eme szép és nemes vadat nem ördöngösség, hiszen az újságárus hazánk egész területén honos. Aki mégis bizonytalan lenne: az újságárus emberszabású létforma, puhatestű, mely általában fémvázzal és újságokkal megerősített fészkében (-> ld. újságosbódé) tanyázik. Kicsit olyan mint a csiga, csak nem hordja hátán a bódéját, vagy ha mégis, akkor nem húz maga után nyálas csíkot. Ha szarvait megpiszkálják, visszahúzza, illetve nem, az is a csiga. Vannak hím és nőstény újságárusok is, párzási szokásaik javarészt ismeretlenek. Az viszont biztos, hogy óvatosak, nehogy összegyűrődjenek az újságok.

De ne kalandozzunk el! A lényeg, hogy Önök ma már jó szívvel felkereshetik kedvenc újságárusukat, és vásárolhatnak maguknak GameStart. Ennyi luxus igazán jár Önöknek, nem igaz?

Ahogy minden hónapban, most is fel szeretnénk hívni mindenki szíves figyelmét, hogy az olvasói visszajelzések fontosak számunkra, még el is olvassuk őket. Van ezeknek helye, melyek az alábbi linkeket követve hamar megtalálhatók.

1. Elmondom kiforrott véleményemet a júniusi GameStarról, vagy inkább leírom mert nem biztos hogy hallják.
2. Megnéztem a GSTV-t és vannak meglátásaim, melyeket imhol szavakba is öntök.
3. Hibát találtam a GameStarban! Nem tetszett valami! Ostorozó kritikával büntetnék!

Ahogy az mifelénk már szép hagyomány, ebben a hónapban is kiválasztottunk három kedves olvasót, akik fórumunkon voltak szívesek olvasói visszajelezni nekünk a magazinnal kapcsolatosan, konstruktívan. -RARA- egy eredeti Conflict: Denied Ops játékot, Abu85 egy Lost pólót és plakátot nyert, míg sebessegmanias immár egy CSX bögre és toll büszke tulajdonosa. Természetesen mindenki másnak is köszönjük a hozzászólásokat, tartsák meg ezt a jó szokást.

 

gs200806k.jpg

 

Amúgy ez a GameStar. És mindenkit megkérünk, hogy "az új Bond csupán árnyéka régi önmagának" viccet ne süsse el.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)