Hirdetés

Megvan a Hades 2 minimum gépigénye, kiderült, hogy van-e ok aggodalomra

|

A rajongókat az a kérdés foglalkoztatja, hogy a Supergiant Games roguelike-ja miatt kell-e majd gépet frissíteniük?

Hirdetés

Bár pontos megjelenési dátumról még nem tudni, érezhetően egyre nagyobb várakozás övezi a Supergiant Games nagy sikerű roguelike-jának folytatását, a Hades II-t. A csapat utoljára április közepén adott hírt a játékról, amikor bejelentette, hogy a korai hozzáféréses rajt előtt egy technikai teszt keretein belül járatja meg a Hades II-t.

A minap a játék Steam oldalán történt mocorgás, így a Hades II gépigényéről is lehullott a lepel - legalábbis részben. Az ajánlott rendszerkövetelményekről ugyanis még nem érkezett hivatalos megerősítés, ellentétben a minimum gépigénnyel, ami egészen barátira sikeredett.

Hirdetés

Kérdéses továbbá a tárhely is, bár az előd méretéből kiindulva, 20-30 GB szabad hellyel érdemes számolni.

Hades II gépigény

Hades II minimum gépigény

64-bites processzor és operációs rendszer szükséges

  • OS: Windows 10 64-bit (vagy Steam Deck)
  • Processzor: Dual Core 2,4 GHz
  • Memória: 8 GB RAM
  • Grafika: GeForce GTX 950 | Radeon R7 360 | Intel HD Graphics 630

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)