Hirdetés

Megvan, hogy mikor tartja a THQ Nordic a nyári konferenciáját

|

A Gothic 1 Remake és a Titan Quest 2 már biztos, hogy jelen lesz az osztrák kiadó bemutatóján.

Hirdetés

Az E3-nak örökre befellegzett, az Embracer Group szárnyai alá tartozó THQ Nordic pedig már tavaly is saját digitális konferenciájának keretein belül villantotta meg az újdonságait, így várható volt, hogy idén is visszatér a THQ Nordic Digital Showcase.

A kiadó egy Twitter/X posztban ejtette meg a formális bejelentést, amiből kiderült, hogy számos újdonság mellett, a Piranha Bytes 2001-es szerepjátékának felújított változata, a Gothic 1 Remake, illetve a Grimlore Games gondozásában készülő Titan Quest 2 biztosan terítékre kerül majd.

Hirdetés

A bemutatóra egészen pontosan 2024. augusztus 2-án kerül sor, este 9 órától, viszont a HandyGames pre-showja már valamivel korábban kezdetét veszi.

Az esemény természetesen követhető lesz a THQ Nordic legtöbb erre alkalmas csatornáján, többek között YouTube-on, Twitchen, illetve Steamen is. Számos stúdió tartozik a kiadó égisze alá, úgyhogy bőven lesz mit mutogatni.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)