Hirdetés

Nagyon olcsón csaphattok le kiváló játékokra a Steam legújabb vásárán

|

Soulslike stílusú mészárlás, metroidvania jellegű kalandozás, és újfajta pókerfüggőség vár most benneteket kedvezményes áron.

Hirdetés

Ha a Playstack kiadó neve nem mond nektek sokat, akkor nem tudunk haragudni ezért. A cég portfóliója minden, csak nem egységes, mivel többféle csapattal dolgozik együtt. Ennek persze megvan az az előnye is, hogy a legkülönfélébb játékélményeket tudja kínálni nekünk.

A kiadó által felkarolt alkotások valahol az indie játékok és a nagy AAA címek között helyezkednek el a skálán, ami azt jelenti, hogy jellemzően már újonnan sem teljes áron debütálnak ezek a játékok. Most pedig még kedvezőbb áron lehet beszerezni őket a Steam vásárnak köszönhetően.

Hirdetés

A teljes gőzzel dübörgő Playstack vásáron keresztül most beszerezhetjük a soulslike Mortal Shellt, a Rise of the Slime kártyás kalandot, de akár a pókerőrületet okozó Balatróra is lecsaphatunk. A lenti listában össze is szedtük nektek a legfontosabb ajánlatokat:

A vásár május 9-éig tart, így ha megtetszik valami, akkor csapjatok le rá gyorsan.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)