Hirdetés

Nyoma veszett a Loki hüllő-változatát inspiráló aligátornak

|

Aktívan folyik a keresés, mindent megtesznek, hogy megtalálják Wallyt.

Hirdetés

2019 környékén robbant be a köztudatba Wally, az "érzelmi támaszt" nyújtó aligátor, aki állítólag Loki aligátor-változatát ihlette az MCU-s sorozatban. A Pennsylvania államban élő házikedvenc tulajdonosa Joie Henney, aki 2015-ben kapta az állatot egy barátjától, mondván, nyugtató hatással van az emberekre. Wally aztán a közösségi médiában is jelenséggé vált, saját felületeket kapott, imádták az emberek.

Éppen ezért érte sokként a rajongókat, amikor kiderült, hogy Wally eltűnt. Henney könnyeivel küszködve, egy TikTok videóban hozta nyilvánosságra, hogy ellopták az aligátort, amíg ők barátoknál voltak látogatóban.

Hirdetés

Még aznap kiderült, hogy Wally feltételezett elrablói egy a közelben lévő ház előtt hagyták az állatot, amiről a háztulajdonos értesítette a hatóságokat. Az illetékesek egy erre specializálódott szakembert hívtak, aki befogta, majd egy helyi mocsárban szabadon engedte Wallyt, nagyjából 20 másik aligátor közé.

"A mocsár nagyon nagy, és a szakember szerint csekély az esélye annak, hogy megtalálják Wallyt. De ez Wally. Joie és barátai jelenleg a mocsár felé tartanak a keresésére, amit a napokban is folytatnak majd."

- olvasható a Wally Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

Bár a Marvel soha nem erősítette meg, ha minden igaz, Wally inspirálta a Disney+-os Loki sorozat első évadában a címszereplő aligátor-változatát. A sorozat írója és producere, Eric Martin régebben egy azóta törölt Twitter/X posztban azt írta ezzel kapcsolatban, hogy Wally "vizuális referenciaként" szolgált a széria alkotója, Michael Waldron számára a variáns tervezésekor.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)