Hirdetés

Prototype - CES 09 videók

|

Alex Mercer kalandjáról rég nem hallottunk már, így a lehető legjobbkor jöttek a CES 09-ről származó felvételek.

Hirdetés

Nem sokkal azután, hogy az Activision és a Vivendi Universal Games (Sierra, Blizzard, stb.) egyesülésére sor került, könyörtelen tornádóként söpört végig Bobby Kotick uraság és a menedzsment tekintete a készülőfélben lévő játékok során, s a hardcore gamerek legnagyobb megrökönyödésére alig egy-két ígéretesebb cím kerülte el a szanálást, miközben a casual, családbarát játékok zöld utat kaptak.



Szerencsére időközben magára talált az Atari, s több ilyen projektet is felkarolt.
A Prototype egyike volt azon játékoknak, amelyek elkerülték a lehetőséget, hogy belülről is megtapasztalják egy szemeteskosár kényelmét. A csapatot ugyan megnyirbálták, a megjelenési dátumot is eltolták, de legalább a projekt törlésére nem került sor. A GTA-ba oltott szupererős mutáns szupervéres tombolása tehát él, s minden bizonnyal élni fog egészen a megjelenésig, amikor vasszigorral sújt le rá a játékosok özöne, s emeli piedesztálra, vagy tépi apró cafatokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)