Hirdetés

Sikerült meghekkelni az új Metroid játékot, ami így sokkal félelmetesebb lett

|

Belső nézetből, közelről még ijesztőbbek a MercurySteam játékának ellenfelei.

Hirdetés

Az izgalmasra és csavarosra sikerült Metroid Dread ismét a játékosok irányítására bízza az egyik legikonikusabb karaktert, Samus Arant, akivel ezúttal a ZDR bolygót fedezhetjük fel a Metroid Fusion története után járva, kizárólag Nintendo Switchen.

A fejlesztők visszatértek a hagyományos, 2.5D-s nézethez, vagyis a játékmenet nagy részében oldalról láthatjuk főhősünket, és csak néha mozdul el a kamera a filmszerű hatás vagy egy pontosabb célzás kedvéért.

Ez a megoldás a hardverigény tekintetében is kifizetődőnek bizonyult, valamint lehetőséget biztosított a fejlesztőknek, hogy trükközzenek a pályák kidolgozásával, az ellenfelek mozgásával. 

Hirdetés

Ezekre a turpisságokra, kameratrükkökre és elmés megoldásokra azonban rávilágít egy Shesez nevű YouTuber új videója, amely egy eszköznek köszönhetően lerántja a leplet a háttérrészletekről.

A videós ezzel a módszerrel meg tudta állítani a játékot és elforgatva a kamerát közelebb hozni az eseményeket, valamint be tudta barangolni a pályák távolabbi és rejtett részeit is. Ennek köszönhetően megtapasztalta, hogyan teleportálnak az ellenfelek (az EMMI-k), miképpen néznek ki azok a lények, amiknek csak egy része látszik, és hogy milyen közelebbről az a környezet, ami 2.5-ben, távolabbról szépnek tűnik.

Fontos megjegyezni, hogy a videó spoilereket tartalmazhat a Metroid Dreadből, így csakis akkor kattints, ha ez nem zavar vagy már végigjátszottad. 

Ha már úgyis a Metroid Dread a téma, nektek hogy tetszett az új cím? Vagy már csak egy Metroid Prime mozgatna meg titeket?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)