Hirdetés

Star Wars napra készülve nyeste le a játékok árait a Steam

|

Legyen szó a régmúlt klasszikusairól vagy az újabb megjelenésekről, most minden Star Wars játékot akciósan markolhatsz fel.

Hirdetés

Május 4. a hivatalos Star Wars nap, mint azt bizonyára minden rajongó jól tudja. Ilyenkor új bejelentésekre, trailerekre és kisebb ünnepi eseményekre számíthatunk, viszont amik mindig kiszámíthatóan érkeznek, azok a játékakciók.

Jó esély van rá, hogy minden platformon földbe állnak majd a Star Wars játékok árai, így ha régóta szerettétek volna beszerezni a Knights of the Old Republic játékokat vagy a Battlefront-gyűjteményt (lehetőleg ne a remastereket), akkor érdemes lesz szemmel tartanotok kedvenc digitális üzleteteket.

Hirdetés

Szokás szerint a Steam nyitja a bulit a mától május 13-ig tartó vásárával. Ennek köszönhetően egyesével is beszerezhetjük a kiszemelt címeket, de hatalmas csomagokat is behúzhatunk az alapoknál még nagyobb kedvezményekkel. Érdemes rálesni legalább a lenti ajánlatokra:

A GOG ugyancsak akcióz már, ha azt szimpatikusabbnak találjátok, nézzetek körül ott is. A promóciók viszonylag kevés ideig tartanak, érdemes már a héten döntést hozni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)