Hirdetés

Több fontos részlet is kiderült a következő Tomb Raider játékról

|

Jelentés érkezett a Crystal Dynamics csapatnál formálódó projektről.

Hirdetés

Izgalmas dolgok történtek mostanában a Tomb Raider franchise körül. A legjelentősebb talán az, hogy három cégre szakadt szét az Embracer Group, amiben érintettek voltak a Tomb Raider jogok is, de volt két megjelenésünk (a Tomb Raider: Definitive Edition 10 év után végre PC-re is befutott, és megérkezett a Tomb Raider I-III Remastered is), és egy bejelentettek egy vadonatúj projektet is (a Tomb Raider: Shadow of the Truth a licencelt asztali szerepjátékok táborát erősíti). 

De ami ezeknél is lényegesebb, az az Embracer Group és az Amazon együttműködése, amely nemcsak egy új, élőszereplős filmet takar, hanem a következő teljes értékű Tomb Raider játékot is, amelyen a Crystal Dynamics dolgozik és egy közös univerzum alapját fogják képezni. 

Hirdetés

A csapatnál formálódó kalandról eddig annyi derült ki, hogy Unreal Engine 5-tel készül, most viszont egy szivárogtató, V Scooper Twitteren/X-en arról számolt be, hogy két fontos részletet is megtudott a projektről: egyrészt teljesen nyitott világú lesz, másrészt a helyszín India lesz.

Állítólag hatalmas tájakra, a motor és az ejtőernyő szabad használatára számíthatunk, amikkel Lara korlátlanul navigálhat majd a nagy térképen. A V Scooper szerint hamarosan további információk érkeznek a játékról, amely feltételezhetően egy éven belül megjelenik, ha nem jön semmi közbe. 

Mint mindig, most is felhívjuk rá a figyelmet, hogy nem hivatalos infókról van szó, így lehetnek teljesen tévesek is, de a V Scoopernek voltak már igaznak bizonyult szivárogtatásai, szóval lehet benne igazság. Ti örülnétek egy nyitott világú Tomb Raider játéknak, ami Indiában játszódik?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)