Hirdetés

Újabb vásár indult, ahol pofátlanul olcsón juthatsz hozzá játékokhoz

|

A Humble tavaszi akciójában a most bezárt Arkane Austin korábbi játéka, a Prey például 80 százalékkal kerül olcsóbba, mint eddig, lehet pótolni.

Hirdetés

A Humble nem csak visszautasíthatatlan árú csomagokkal szokta megcélozni a pénztárcánkat/bankszámlánkat, bizonyos időközönként ugyanúgy tart akciós időszakokat is, mint az összes többi digitális áruház. Ezúttal egy tavaszi vásár az apropó, amelynek keretében rengeteg címet leáraztak, és válogathatunk közöttük műfaj, kiadó vagy összeghatár alapján is. 

A Fallout sorozat hype-ja ugyan már lecsengett, de még nem késő beszerezni a széria játékait (ha esetleg nem tettétek meg azóta máshol), és a felhozatalt végigböngészve ráeszmélhettek, hogy számos más kihagyhatatlan alkotás is elképesztően olcsóért kelleti magát. 

Hirdetés

Arról nem is beszélve, hogy több aktualitás is van itt a Fallout mellett. Az Among Us négyes csomag a közelegő animációs sorozat miatt, a Resident Evil 4 remake a nemrég elkészült magyar szinkron kapcsán, a Prey az Arkane Austin sajnálatos bezárásának apropójából, a Hellblade: Senua's Sacrifice pedig a folytatás révén érdemli meg a kitüntetett figyelmet, persze ez csak néhány kiragadott példa. Az alábbiakban mutatunk tíz leárazást, amire érdemes odafigyelnetek: 

A teljes kínálatot a Humble honlapján böngészhetitek át. Ti miket fogtok biztosan megvenni?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)