Hirdetés

Véletlenül lett méregdrága a Modern Warfare 3 egyik bundle-je, az Activision visszatérítést ad

|

Kiderült, hogy a Gassed Up Bundle csak egy hiba miatt volt minden idők legdrágább csomagja. Azért vették így is.

Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare 3 nálunk is afféle tiltott gyümölcsnek számít, hiszen az eredetileg DLC-nek szánt, ám végül teljes áron piacra dobott játék rövid kampányával és többjátékos élményével sem voltunk elégedettek, valahogy azonban mégis képes lekötni minket az újabb és újabb szezonok elindulásakor.

Pedig a Sledgehammer munkája a rajt óta is bőven ad alkalmat a morgásra, legutóbb például minden idők legdrágább extrákat tartalmazó csomagjával, a Gassed Up Bundle-lel, amiért 3400 COD pontot kért az áruház, nem kis felháborodást váltva ki a játékosok körében. Most viszont kiderült, hogy egy tévedés miatt lett ilyen merész az árazás.

Hirdetés

A készítők ugyanis nemrég a frissítéseknek szánt hivatalos X-fiókon tudatták, hogy a valódi pénzre lefordítva 34 dolláros (kb. 12 ezer forint) pakk csak egy "árazási hiba" miatt került ennyibe, valójában 2400 COD pontot akartak kérni érte, ezért a leghúzott vásárlóknak most automatikusan visszatérítik az 1000 pontos többletet.

Arról persze lehet vitatkozni, hogy akár ezt az árat is megéri-e a csomagban foglalt három blueprint, néhány matrica és 1 órás XP tokenek, ahogy az is érdekes kérdés, hogy vajon tényleg egy hibáról van-e szó, avagy csak a negatív reakciók miatt döntött úgy a kiadó, hogy utólag mérsékli az árat. Akárhogy is legyen, akik ennek ellenére is bevásároltak, "hamarosan" megkapják az új és a régi árszabás közötti különbözetet.

Akinek pedig inkább az a baja, hogy szívesen költene sokkal-sokkal többet a Call of Duty iránt érzett rajongására, annak remek hírünk van, egy cég ugyanis nemrég bejelentett egy 160 ezer forintos csecsebecsét.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)