Hirdetés

Elkaszált játékokról, például a Tony Hawk's Pro Skater 3+4 remake-ről is beszélt egy volt fejlesztő

|

A ma már csak Call of Duty-kon dolgozó Vicarious Visionsnél izgalmas projektek formálódtak egykoron.

Hirdetés

A Vicarious Visions az elmúlt években olyan csodás játékokat rakott össze, mint a Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 és a Diablo II: Resurrected. A srácoknak annyira jól ment a régi címek újrakeverése, hogy a Blizzard központi csapatába is beépültek, miközben kisegítettek Call of Duty és Destiny projektekben is. A DK Vine jelentése szerint azonban a csapatnak volt egy nagyobb terve is még mindezek előtt: egy 3D-s Donkey Kong.

DidYouKnowGaming csatorna információi szerint a VV akkoriban kezdett dolgozni rajta, amikor az Activision a nála lévő IP-kkel akart kísérletezni. A Donkey Kong játék egy nagy, nyílt világú platformer lett volna, amin Kong banánokkal a lábain korcsolyázhatott volna végig.

Hirdetés

Rengeteg pletyka keringett a játék körül, de a fejlesztés tempója hamar lelassult. A projektet 2016-ban kukázták: ekkorra már az Activision inkább csak a Call of Dutyra akart koncentrálni, mivel az tűnt a legsikeresebb sorozatuknak. Ez volt az a pillanat, amikor a Vicarious Visions alapítói, Karthik és Guha Bala leléptek, és megalapították a Velan Studiost.

Szó esett arról is, hogy eredetileg az első négy Tony Hawk játékot akarták volna felújítani, de hamar rájöttek, hogy már az első két rész remake-elése is elég nagy falat. Később volt róla szó, hogy külön elkészítik a 3. és 4. részt is, aztán ezt elvetették, amikor az Activision tervei megváltoztak.

A Vicarious Visions 1991-ben alakult, és 2005-ben lett az Activision része. Az évek során rengeteg játékot hoztak tető alá, ám 2022-ben a Blizzard égisze alá kerültek, és a Call of Duty játékok fejlesztésébe segítenek be. Az új nevük Blizzard Albany lett a beolvasztás után.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)