Hirdetés

Dinókkal zártuk az Epic Games Store ingyenes játékainak hosszú sorát

|

Beigazolódott a papírforma, az ünnepi akció legutolsó napján is pontosan azt a játékot kaptuk meg ingyen, amire számítani lehetett.

Hirdetés

Pár nappal karácsony előtt már kiszivárgott az Epic Games Store ünnepi promóciójának teljes felhozatala, így jó előre tudni lehetett, pontosan mely játékokat is kapjuk meg 15 napon keresztül.

Tegnap a Torchlight II volt az Epic utolsó előtt ajándéka, ma 17 órakor pedig megint bekövetkezett a szokásos rotáció, a remek akció-RPG helyét pedig egy újabb ingyenes cím vette át.

Hirdetés

A következő 24 órában tehát a Jurassic World Evolutiont tölthetitek le teljesen ingyenesen az Epic Games Store-ból. A játékban a dinórajongók egyik legnagyobb álma teljesülhet, ugyanis saját Jurassic World kumplexumot nyithatnak, melyet aztán természetesen menedzselniük is kell.

A 2018-ban megjelent Jurassic World Evolution a dinoszauruszok szerelmeseinek kötelező, mindenki másnak pedig erősen ajánlott. Kiderült egyébként az is, hogy a következő, heti ingyenes játék a Crying Suns lesz, ezt január 7-től zsákolhatjátok majd be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)