Hirdetés

Ezen a hétvégén is izgalmas címek várják ingyen az xboxosokat, és még Game Pass nélkül is kapsz ajándékot

|

Akár nosztalgiázásra, akár városépítésre, akár kooperatív lövöldözésre vágysz, a Free Play Days felhozatalával megtalálhatod a számításaidat.

Hirdetés

Aki régóta Xbox Game Pass-tag, annak nem kell bemutatni az Xbox Free Play Days kezdeményezés lényegét, aki viszont még új, vagy csak tervezi az előfizetést, annak érdemes tudni róla, hogy a Game Pass Core és Ultimate előfizetők minden hétvégén kipróbálhatnak pár játékot plusz költségek nélkül, sőt néha még Game Pass-hozzáférés sem kell ehhez, vannak olyan címek is, amikbe bárki belekóstolhat.

Ezúttal három videojátékot lehet pörgetni hétfő reggelig, és van egy negyedik lehetőség is, amihez nem kell sem Core, sem Ultimate csomag: a Destiny 2 kiegészítőit, vagyis a Shadowkeepet, a Beyond Lightot és a The Witch Queent bármelyik xboxos játszhatja, méghozzá június 4-ig. 

De akit nem mozgat a Destiny 2, annak sincs oka szomorkodni, van három másik átmenetileg ingyenes opció is. Az első a Payday 2 kiadójának ismerős arcokkal teli gengszterjátéka, a Crime Boss: Rockay City, amelyben a '80-as és '90-es évek akciósztárjai zúznak. A második a Cities: Skylines - Remastered, a Paradox Interactive és a Colossal Order kiváló városmenedzselős szimulátorának feltuningolt változata, a harmadik pedig egy egyedül és kooperatívan is játszható akció-shooter, a From Space, amelyben a Földet kell megtisztítani egy idegen fertőzéstől. 

Hirdetés

Szokás szerint az ingyenes időszak lejárta után sem kell lemondani az elért eredményről, ha megvásárolod a címeket, ráadásul akciósan csaphatsz le rájuk:

Ha nem akarod megvenni őket, de folytatnád az ingyenes időszak után, két alkotás esetében van erre is lehetőség, hiszen a Cities: Skylines - Remastered (illetve az Xbox One Edition is) és a From Space benne vannak a Game Pass Ultimate felhozatalában. Persze így örökre nem tarthatod meg őket, csak amíg előfizetsz és/vagy nem veszik ki a szolgáltatásból. 

Te melyik címet fogod pörgetni a hétvégén?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)