Hirdetés

Ingyen tiéd lehet most a Metro: Last Light Redux

|

Miután az Epic Games ajándékai közt a Metro 2033 volt ingyen, a GOG.com jóvoltából szintén ingyen folytathatod a kalandot, de sietned kell a behúzásával.

Hirdetés

December idén is kiváló hónap lett arra, hogy olcsón bővítsük a játékgyűjteményünket, a különböző leárazások mellett ingyen játékokkal is bőven megajándékoztak a különböző platformok üzemeltetői. Ezekből mára is jutott egy új, amivel egy korábbi ingyenes lehetőséget tett még jobbá a CD Projekt csapata.

A lengyel cég digitális áruháza, a GOG.com téli leárazásának célegyenesére fordul rá, amire egy díjmentesen a könyvtárunkhoz adható játékkal szerették volna felhívni a figyelmet az üzemeltetők, ami nem más, mint a Metro: Last Light, annak is a Redux kiadása.

Hirdetés

Ez külön jó hír lehet azoknak, akik a poszt-apokaliptikus trilógia első részét karácsony előtt szintén fizetés nélkül töltötték le az Epic Games Store kínálatából, hiszen így rögtön folytathatják is Artyom kalandjait az igen rossz állapotban lévő orosz fővárosban, de érdemes sietni a beszerzéssel.

A 4AGames lövöldéjét két teljes napig, 2021. január 1-jén délután 3 óráig zsebelhetitek be, ha ide kattintotok

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)