Hirdetés

Komoly játékot ad jövő héten ingyen az Epic Games Store

|

Ugyan már nem kapunk naponta játékot, de az Epic azért meglehetősen serényen dolgozik azon, hogy a lehető legjobb címeket hozza el számunkra.

Hirdetés

Az Epic Games Store indulása óta már rengeteg remek (és persze néhány kevésbé remek) játékkal gazdagodhattunk, melyek listáját fejből felsorolni már régen nem tudnánk. A héten a Crying Suns című rouge-like sci-fi kalandot húzhatjátok be, de jövőhéten sem kell elszakadnunk az űrcsatáktól, hiszen a Star Wars: Battlefront II-t kapjuk meg ingyen.

Ha visszaemlékeztek a 2017-es évre, akkor egy botrányt egészen biztosan ki tudtok emelni belőle, mely a loot boxok kapcsán robbant ki, és éppenséggel pont a Star Wars: Battlefront II játszotta a főszerepet az egész huzavonában. 

Hirdetés

Azt még az EA is belátta, hogy valóban vérlázító módját találták meg a mikrotranzakcióknak (ezt mutatja, hogy mostanra teljesen átalakították), a játék egyébként egyáltalán nem volt rossz, sőt a Star Wars-rajongóknak kifejezetten ajánlható kategória. A Battlefront II-ben ráadásul található egy kampány, melyben egy kiugrott birodalmi ügynökkel kell átnavigálnunk a második Halálcsillag felrobbanása utáni vészterhes időkön.

Emellett kapott egy meglehetősen izgalmas multiplayer kampányt, ahol a messzi-messzi galaxis rengeteg ikonikus helyszínét járhatjuk majd be, és az űrcsaták is visszatértek a részben.

Ráadásul az EGS ingyenes kínálatába a Celebration Edition kerül be, mely az alapjáték tartalmai mellett 25 alternatív Hero, 125 Trooper- és Reinforcement-kinézetet, 100 Hero és Trooper Emote-ot, valamint 70 Hero és Trooper Victory Pose-t is felsorakoztat.

Aki igényt tart a Battlefront II-re, az január 14-től húzhatja majd be az Epic Games Store-on teljesen ingyen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)