Hirdetés

A Battlefield 2042 új pályája egy szívmelengető utalást rejt

|

Bár hihetnénk abban, hogy ez egy új bejelentés előfutára...

Hirdetés

A DICE nagyon szeret utalásokat rejteni a Battlefield csatatereire, már csak azért is, mert van hova. Nincs ez másképp most sem, és a Battlefield 2042 új pályáján is elrejtettek egy apróságot, ami sokakból fog kellemes emlékeket előrángatni.

Az új helyszínen ugyanis rejtőzik egy pár piros-fehér cipő, amit minden Mirror's Edge-játékos már távolról felismerhet.

Hirdetés

A DICE a 2000-es évek végén próbálkozott meg a meglehetősen eredeti játékkal, ami sajnos nem aratott akkora sikert, mint amekkorát érdemelt volna. A Mirror's Edge a lövöldözés helyett a lendületes mozgásra koncentrált: ugráltunk és futottunk órákon keresztül hatalmas felhőkarcolók tetején, hogy meglógjunk a zsaruktól és fontos hírvivői lehessünk egy szerveződő lázadásnak. A Mirror's Edge és a Mirror's Edge Catalyst csodálatos élményt kínáltak, még ha a történetük nem is volt maradandó; a játékokról a DICE láthatóan nem feledkezett meg.

Az easter egg egyébként azért született, mert a közösségi menedzser, Kevin Johnson a Mirror's Edge stílusát látta az új pálya dizájnterveiben. Sajnos ez kizárja a folytatás belengetésének lehetőségét, de mi már annak is örülünk, ha valaki emlékszik még Faithre.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)