Hirdetés

Egy Skyrim-streamer a nézői üzeneteiből csinált szinkront az NPC-knek, kiszámítható eredménnyel

|

Amikor a Twitch chat kezébe adod a játékod világát, akkor készülj fel pár vállalhatatlan pillanatra.

Hirdetés

A Bethesdának az a szerencséje, hogy a The Elder Scrolls V: Skyrim egy időtálló klasszikus. Amíg Todd és a haverok épp azt próbálják eldönteni, hogy mennyit akarnak még foglalkozni a Starfielddel, a nyílt világú szerepjátékok rajongói vagy visszaköltöztek Skyrimbe, vagy épp a Fallout pusztaságát járják.

Blurbs az előbbit választotta, a világ karaktereinek hangjait pedig a Twitch chatjére bízta. Az eredmény pont akkora katasztrófa, mint gondolnád.

Hirdetés

Egy mod segítségével a rendszer feldolgozza a nézők által beküldött sorokat, azokat átfuttatja egy AI programon, és az NPC-t a beküldött szöveggel, hibátlan animációk mellett szólaltatja meg. Ennek a megoldásnak hála Blurbs folyamatosan a nézőibe botlik, miközben épp felfedezgeti Skyrim városait.

A programozóból lett tartalomgyártó a Kotakunak elmondta, hogy egy nagyon komplex megoldásról van szó, így egyhamar nem fogja tudni a köz kezébe adni a fentiekhez szükséges elemeket.

"Nem egy szokásos modról van szó. Több program dolgozik össze azért, hogy ez működhessen. Őszintén kétlem, hogy egybe tudnám csomagolni az egészet és egy könnyen használható modként tudnám prezentálni azt. Ettől függetlenül fel fogok tölteni egy videót az eszközök használatáról."

A mókás kis megoldást Blurbs csatornáján élőben is láthatjátok.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)