Hirdetés

Film készül a Rubik-kocka alapján, vetélkedő is kíséri

|

Néhány filmest és tévést megihletett Rubik Ernő találmánya.

Hirdetés

A világ egyik legismertebb és legkedveltebb magyar találmánya a Rubik-kocka, amiből máig jönnek új változatok, továbbra is rettentő népszerű, és az 1970-es évek óta több mint 450 millió darabot értékesítettek belőle. Ez persze önmagában nem elég ok arra, hogy hozzá kapcsolódó filmet készítsenek, de a Hyde Park Entertainment és az Endeavor Content belevág a projektbe.

Deadline értesülései szerint ráadásul nem csak film készül, hanem a Glassman Media segítségével egy vetélkedő is. Nem tudni még, hogy ebben a világ leggyorsabb kirakói versengenek-e majd, vagy más lesz a koncepció.

Hirdetés

Egyelőre nem tudni többet, de kíváncsiak vagyunk, milyen irányba viszik a sztorit. Vajon a Rubik-kocka egy mágikus tárgy lesz, aminek kirakása jelentheti az emberiség jövőjét? Vagy egy olyan objektum, amit a földönkívüliek hagytak nálunk, és visszarendezésével kapcsolatba léphetünk idegen kultúrákkal? Bármi lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)