Hirdetés

Nagyot csapott a streamerek fenekére a Twitch, új szabályokat hozott

|

Nem ez az első alkalom, hogy olyan ötlettel álltak elő egyes tartalomgyártók, amelyek feszegették a szabályok kereteit.

Hirdetés

Valahol a kaliforniai irodában van egy elegáns öltönyben dolgozó úriember, aki nem hiszi el, hogy a Twitch szolgáltatásának szabályzatába be kellett írnia a legújabb pontokat. Márpedig a helyzet odáig burjánzott, hogy ki kellett mondani: "legyetek már szívesek nem a hátsótokról streamelni".

Tegnap megérkezett a Twitch tartalomgyártói szabályzatának legújabb verziója, amiben gyakorlatilag a fentit foglalták össze, csak szebb szavakban.

Hirdetés

"A Twitch tartalmai folyton változnak, és mi szeretnénk hogy a szabályzatunk a céloknak megfelelően működjön és lépést tartson az új viselkedésformákkal."

A legfrissebb új viselkedésforma az volt, hogy egyesek Fortnite meccseket és egyebeket közvetítettek a fenekükön. Az ebben résztvevő tartalomgyártók gyakorlatilag zöld hátteret csináltak a testrészeikből, hogy arra irányítva a kamerát azt mondhassák, hogy hát ők játékmenetet streamelnek igazából. A platform módosított szabályai ezt hivatottak meggátolni.

"Tilos olyan tartalmat streamelni, ami hosszabb időn keresztül intim testrészekre fókuszál."

A Twitch szélmalomharcot vív, miközben igyekszik a platformot vállalható keretek között tartani, és úgy tűnik, még távolról sem ért véget a csata a határokat feszegető, a tartalomgyártás során a szexualitást előtérbe helyező alkotók kreativitása miatt. Elképzelni sem tudjuk, hogy Morgpie és társai mivel fognak legközelebb előállni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)