Hirdetés

Készül a Witcher film

|

Oscar-jelölt rendező vinné filmvászonra a lengyel fantasyirodalom legnagyobb hősét.

Hirdetés

Noha jelen állás szerint Ríviai Geraltot utoljára látjuk majd játékban, a The Witcher 3: Wild Hunt megjelenését követően sem kell fájó búcsút vennünk tőle.

Ugyanis lengyel sajtóhírek szerint a 2003-ban Katedrális című animációs rövidfilmjéért Oscar-díjra jelölt Tomasz Baginski belevágott Andrzej Sapkowski művének megfilmesítésébe. Egyelőre sajnos elég kevés konkrétum látott napvilágot a projekttel kapcsolatosan, mindössze annyi biztos, hogy élőszereplős film lesz, és kiveszi belőle a részét a Baginski vezette Platige Image stúdió is, amelynek a Witcher játékok, valamint a Cyberpunk 2077 cinematicjait köszönhetjük.

Most már csak abban reménykedünk, hogy a végeredmény jobb lesz a félresikerült Hexernél.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)