Hirdetés

Több konzolt is ellopott a kiszállítandó csomagokból egy postás

|

A zsákmányok között volt több PlayStation 4 és Nintendo Switch is, de a számítógépeket és iPhone-okat is meglovasította az amerikai posta egyik dolgozója, akit most elítéltek.

Hirdetés

A konzolok kiszállítása jelenleg eleve egy ingoványos téma, hiszen rengetegen várnak arra, hogy végre hozzájussanak a hónapokkal ezelőtt megrendelt konzoljukhoz. Ezen az sem segít, hogy az Amazonnál például valami komoly zűr alakult ki és sokan teljesen véletlenszerű holmikat, például macskaeledelt vagy sütőlapot találtak a dobozban PS5 helyett. Van, hogy a postai alkalmazottak sem mindig segítenek, hogy célba érjen a csomag.

A 34 éves Zoheb A. Deura egy connecticuti város postása volt, egészen 2020 őszéig, amikor is vizsgálat indult ellene, mely kiderítette, hogy több csomag tartalmát is ellopta. Fontos hozzátenni, hogy mindez még tavasszal történt, tehát a rossz útra tért alkalmazott ténykedése nem érintette az új konzolok kiszállítását. 

Hirdetés

A férfit most jogerősen is elítélték, amiért tavaly, február és április között több csomag tartalmát is ellopta, melyek többek között Nintendo Switcheket, PS4-eket, iPhone-okat és számtógépeket tartalmaztak - emellett cipőket és ruhadarabokat is megfújt a csomagokból. 

A bíróság 20 ezer dollár megfizetésére kötelezte az okozott károk miatt, emellett három év próbaidőre ítélték, melyből 9 hónapot háziőrizetben kénytelen letölteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)