Hirdetés

Magyar fejlesztésű játékot ad ingyen az Epic Games hamarosan

|

Jövő héten bárki költségek nélkül behúzhatja majd az elmúlt évek egyik legegyedibb magyar alkotását.

Hirdetés

Ha május 9-ig megrohamozzátok az Epic Game Store-t, akkor két játékot adhattok hozzá a gyűjteményetekhez ingyen: az egyik a macskák és kutyák világában játszódó akció-RPG, a Cat Quest II, a másikban pedig az orkokat irthatjuk különféle módokon, haverral is: ez az Orcs Must Die! 3.

Ezt a kettőt viszont egy olyan projekt váltja jövő héten, amely sokkal közelebb áll a szívünkhöz: a hazai Zen Studios egyik fejlesztéséről, egy 2022-es alkotásról van szó, amely témáját és stílusát tekintve párját ritkítja, ugyanis a cirkuszok varázslatos és veszélyes világába kalauzol el. 

Hirdetés

Bizony, a Circus Electrique-ről van szó, amelyről tesztünkben azt olvashattátok, hogy olyan, mintha Darkest Dungeon lenne, csak porondon. Igazán különleges elegyről van szó, mivel a játék ötvözi a sztoriközpontú szerepjátékok, a taktikai játékok és a menedzserjátékok elemeit, az így kapott mixet pedig cirkuszi környezetbe helyezték a viktoriánus Londonban, és nyakon öntötték steampunkkal. 

Egy fiatal és céltudatos újságírónőn keresztül ismerjük meg a sztorit, akinek édesanyja egykoron a címszereplő cirkusz legnagyobb csillaga volt, bácsikája pedig a mai napig annak porondmestere, így egyszerre szakmai és személyes célok is vezérlik abban, hogy kiderítse, a társulatnak milyen szerepe van abban, hogy elszabadult az Egyesült Királyság fővárosában a káosz. Így kell elképzelni a játékot:

A Circus Electrique jelenleg 5520 forintot kóstál az Epic Games Store-on, ami önmagában is jó ajánlat, de ha vártok egy kicsit, május 9. és 16. között ingyen is megkaparinthatjátok a szokásos helyről, az EGS "Free Games" részlegén keresztül a játékra kattintva, az adatlapon pedig a GET feliratra bökve (be kell hozzá jelentkezni). Arra bátorítunk titeket, hogy próbáljátok ki - van magyar felirat is. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)